2022-09-22 381 浏览
几年前刚开业就已经有帮衬,当时真系多人到怕,不设订位要一早黎拎筹。事过境迁过咗几年终于冇咁多人,衬假日中午就来食个午餐放题。好好彩因为我哋早到,唔使等位就有得入座,仲俾咗一个四人枱我哋,两个人坐得非常松动,自然食得都开心食物都好味啲😂。佢嘅质素我觉得比起几年前系有进步到。呢间嘢嘅卖点系有好多不同嘅台式小食,以前记得好多嘢上枱都系冻嘅,但佢而家有进步,啲嘢仲系热辣辣,比印象中系进步咗好多。佢依然系有四个Level我哋拣咗Level3,有扇贝同埋虎虾,牛亦都多咗好多款(例如有安格斯牛小排,美国SRF极黑牛,三角牛肩肉),净系食呢几样都已经够。虎虾好大只烧起上嚟好好肉劲好食。扇贝亦都系劲大只加埋啲牛油真系香喷喷又啖啖肉,对于钟意食海鲜嘅我来讲,真系啱晒口味,前前后后我食咗十几只虎虾同扇贝😂讲返啲牛肉,我觉得最好食系三角牛肩肉同埋安格斯牛小排,又系encore左好多次。肉质鲜甜有牛味,而且都仲好柔嫩,厚薄亦都适中。

台式小食

虎虾