2019-12-15
日日喺湾仔揾食,一定会黎过呢间日式饺子店!我久不久就会黎帮衬,因为呢度有好多种特式饺子,样样都好味!三五知己边饮杯啤酒边食饺子一流🍻首先介绍最近推出🌶麻辣水饺子🥟 $39: 个汁真系好麻好辣!比之前食嘅激辛还要辣!虽然真系好辣,但都食倒饺子嘅肉味㖞!跟住就系招牌菜: Chao Chao 饺子🥟,饺子皮又薄又脆,细细地一口有好香肉味!一个人好轻松食完一碟,我点了set $98 有16只饺子,一杯啤酒加小菜,正!饺饺脆脆 🥟$20 : 友人坚持点了呢个炸皮!估唔到又几好味,脆卜卜加埋牛油果酱同沙津酱🥑好夹 🦀蟹肉海老特长饺子棒🥟 $42: 虽然有点贵,但每次都会点,因为真系好多蟹肉同好味! 座位虽然小小迫,但店员有礼貌,食物又好味!下次仲会再黎一边听住日文歌,一边食日式饺子同饮啤酒👍🏻👍🏻