2014-04-22 1011 浏览
小女我呢系荃湾翻工,日日系间铺门口等车,可以话系睇住呢间铺成长啊XD话说呢,我由佢地开始装修就睇到而家啦,终于有机会同个friend去食下啦~-由一开始既小猫两三只,去到而家咁多人排队变化真系几大下嫁。好奇既我当然去睇下啦,岩岩18号开始放假,于是约埋某个朋友去食啦。-好多人吖>w<好彩仲有张台比我同个朋友。话说我突然之间想过离食野除左系因为我偷偷咁观察左间铺头好耐之外,系因为系去食lunch既途中见到个好故事式既餐牌。-当赛螃蟹遇著黑松露,系唔系好诗情画意呢~一时忍唔住影左相XDso that,夜晚同朋友食野既时候我就叫左呢个当赛螃蟹遇著黑松露啦。-黑松露好香,而且d蛋白好好食,58蚊,值得推介嫁。我个朋友叫左个牛扒,配意粉。不过我未离得切影相佢就锯左去食喇QAQ。为此,我锯左佢d牛扒离食~原来佢d牛扒都好好食嫁,d汁够多,唔会话太干,而且够大份,我锯左朋友好多块,佢食完之后仲话饱嫁,证明我唔系食左佢好多姐XD最后,我地叫左个杂菜沙律离做个完美既结局。只可惜我再一次忘记影相...食到一半先发现我忘记左做最重要既事,唉,我无得po相上FB啦TAT。好啦,po唔po上FB

-好多人吖>w<好彩仲有张台比我同个朋友。

-黑松露好香,而且d蛋白好好食,58蚊,值得推介嫁。
当赛螃蟹遇著黑松露

最后,我地叫左个杂菜沙律离做个完美既结局。

好啦,po唔po上FB唔系重点,重点系d沙律好好食~静系睇卖相都已经觉得好好食啦!

而且有我平时系其他餐厅既沙律发现唔到既野——车厘茄。

我最爱既番茄仔出现左系一碟沙律之中,可谓万绿丛中一点红啊~!

以上系小女的真心推介~价钱唔贵,而且d野好食,我知道呢间焗厨点解会有咁多人排队啦!
题外话/补充资料: 焗厨,I will be back嫁~~~
2014-04-17
$75 (其他)
当赛螃蟹遇著黑松露
  • 杂菜沙律