2022-06-04 261 浏览
未行入间餐厅,净系见到黑色玻璃门,感觉还好,入到店内,装修一般,我地两个人,所以佢安排我坐近门口位置,但未坐低,我老公已话好多乌蝇仔㖞⋯⋯,咁我向店员表示想掉位,佢都ok礼貌嘅,坐低之后就叫咗两份F餐安格斯牛扒 配薯菜同埋两杯冻咖啡,佢问我几成熟,就话7成,黎咗两个蕃茄汤,啲汤淡而无味,啲色好清,明显材料不足及落咗少许糖增加味道,另外𠮶杯咖啡简直惊为天人,无奶香味无咖啡味,只得甜味,我𠮶杯走甜老公𠮶杯正常甜,但出黎嘅味系完全一样,唯一分别系佢热热地我冰嘅,最奇系佢冰分开上,虽然我知有啲靓餐厅会咁做,但佢已经咁淡仲落乜鬼冰⋯⋯好啦,等到佢上主菜黎,真心吓亲我,薄切到一个点,大约得0.3cm左右,咁你做咩问我要几多成熟?个薯条未炸透,个心仲未热,啲菜就真系白烚⋯⋯我未试过食西餐可以差到咁,真心难食到觉得不可思议,最后佢个冷气位系会滴水嘅,卫生环境差,奉献大家不要去帮衬,除非佢有勇气想试劣食或者你见到佢食评改善咗就另计。补充返,我见另两枱嘅人都系叫Burger,个样唔错几掂,但味道就唔清楚喇。
安格斯牛扒配薯菜
2022-06-04