2018-01-12
本来想去5楼钓鱼翁,食烧鹅乳猪饮红酒,怎想到比错资料叫入订左3楼,这是自已衰,无得怨。主要不快事,订了七位临时一人有事失约,因不是限人数的特价餐,正常就计六人便好,但这间唔系咁计,硬要收七位,无来就当小童收早到的是位女仕,唔敢出声,唯有坐低,比着我地就一早走人。每位$298,海鲜拼盘,鱼生,水饺,牛肉,系包一次。老实讲水饺和牛肉好食是事实,海鲜质素不过不失,鱼生就麻麻,其他食评人讲的大部份正确,任食部份的质素只是大路货,食评中讲的亦正确,每位$298再加一,食评中好多人话抵食,心谂现在D人乜咁富贵?股票连升十几日啫,迟D又出返鱼翅捞饭。其他不快事,服务!叫极无人,有人来都面黑黑,其他文章中讲的亦尝到了,估计可能员工未买六合彩,铺头又人多走唔开,眼白白一亿无份中甜品不吃也无损失,卖相已叫人〝唔好掂我〞绝!
甜品不吃也无损失,卖相已叫人〝唔好掂我〞绝!