2021-04-20
餐厅食物款式不俗!刚到的时候对餐厅评价不错,环境装修好又新!可惜之后既体验实在太差!我地叫既食物其实唔指我所提供既相片,但因为其他食物都没有值得提出的必要,炒四季豆、金华火腿娃娃菜、片皮鸭3味,其他的都多油多汁,比较重味!但最令我深刻同最差既系。。居然叫片皮鸭既配菜唔够,要额外收费,仲要话系20蚊加2款!其实叫左一只片皮鸭,计一计数,切出黎既配料都唔够包片皮鸭啦!是什么想法!?而且本人都去过无论系米芝连level既餐厅至地道既大排档level都唔会有咁既待遇!从来无一间餐厅会要咁去收钱!实在太令人费解!如果你够既话都唔驶问餐厅拎!咁点食埋d片皮鸭!食物既分配都好有问题!!张相就好清楚究竟有几多配料俾人食!唔通片皮鸭是斋食皮/斋食肉吗?!唔够配料点做片皮鸭!成餐饭都食左$1980几蚊,连呢d配料钱都要悭!呢间餐厅真系要检讨一下个配菜份量!另外糯米饭居然上碟系唔熟!生米!同餐厅职员反映返,佢只话好,我会反映!我相信唔会有反映到啰!因为同佢讲既时候都无咩反应!所以好应该提一提出!希望有所改善!生米点俾人食!?仲有食物未食完又收走!那个松子鱼未食完,居然都收左人地走!实在太过份!仲有外卖盒都收
可惜之后既体验实在太差!
加2款!
生米点俾人食!?
仲有外卖盒都收$3一个,问佢拎既时候,提都无提!
连餐厅内既杯都污糟邋遢!呢度话晒都私人屋苑既餐厅!咁既质素咩!?
同埋宜家疫情坚好紧张干唔干净!
真系一间服务又差!又唔抵食!又唔大方既餐厅!食完都成肚气!
浪费我既时间去写呢600字!真系好想餐厅好好改善下!
同俾d资讯打算黎食既食客!
希望大家了解下!
片皮鸭酱料