2022-06-24
由2017年起已经连续好多年登上米芝莲街头小食推介既韩国菜外卖快餐⚽️今日lunch谂唔到食咩就决定第一次试下佢值唔值🤑.门口就对住电车路,啱啱系正转角位,门面以简约白色为主,再加上好sharp既橙色去点缀🟠空间唔大,右边放满咗美食海报,左边就系雪柜放咗烧酒同韩国小菜🍶话就话系街头小食推介,不过最平既饭卷都要成$90💰消费一d都唔算平,仲有拌饭、炸鸡、泡菜煎饼、卷蛋、炸海苔卷同辣炒年糕,比韩国帐蓬马车仲丰富d😚👯♂️Duo set | $110呢个set就可以一个价钱试到两款野,紫菜饭卷拣咗紫米配吞拿鱼,入面6旧就系一层,有两层🌯总共12旧,材料好丰富够新鲜,紫米有粘糯口感。泡菜煎饼就唔太传统🥞系一块半煎炸既饼包住d泡菜,虽然几脆但系就有失望。等外卖途中都见到佢系外卖app一路有订单📲味道真系唔差,同埋几饱肚,不过我觉得就偏贵,同埋连细细份小菜都冇就几失望🤫
👯♂️Duo set | $110