餐厅: 加太賀
资讯:

2015-08-22 3190 浏览
加太贺~对于香港人黎讲都唔会陌生系红磡区都仲算出名(名气已大不如前)晚餐时间黎食鱼生寿司就食得多, lunch time黎食set lunch都系第一次食~我order左: 鳗鱼拼鸭胸饭好港式配搭, 不过胜在鳗鱼本身都好厚身好好味饭底够热之余汁酱方面都好足够, 唔会好咸!鳗鱼底层有少许椰菜, 都爽甜而鸭胸都系一般吧~还可以的以一个女士黎讲呢个lunch份量都算多~(应该有平常的一碗半饭)男士食就岩晒了总括黎讲呢个set都算合格啦p.s. 留意返, 佢呢个set会附送面豉汤, 生果同雪米糯
鳗鱼鸭胸便当
加太贺~对于香港人黎讲都唔会陌生

系红磡区都仲算出名(名气已大不如前)
我order左: 鳗鱼拼鸭胸饭

好港式配搭, 不过胜在鳗鱼本身都好厚身好好味

饭底够热之余汁酱方面都好足够, 唔会好咸!
鳗鱼底层有少许椰菜, 都爽甜
而鸭胸都系一般吧~还可以的
男士食就岩晒了