2021-04-09 1248 浏览
突然𠮶晚想食中式嘅食物,其实见到个舖头都冇乜人,入边都系空荡荡得一两个客,但因为突然之间想食中式嘢,所以都系入咗去嗌左个外卖。其实嗌个阵个侍应都系讲普通话,感觉都唔太好㗎啦。。。咁我就嗌咗一个木须肉再加埋饭,其实都盛惠$80,都偏贵㖞!🤨🤨虽然佢都冇咩客人,但唔知点解都要等咗一段时间,而且个外卖嘅时候,个侍应都唔会出嚟叫你,所以我都呆呆等咗成15分钟。。。返到屋企食,其实个味道就麻麻啦,类似住家烦,重点系个份量唔多,入边啲猪肉更加系少得可怜!!全部都系好幼的肉丝,加埋都唔知有冇4块猪肉。。。主要都系比啲配菜,好似木耳𠮶啲,仲要个菜都几有油淋淋,食完见到成个兜都系油嘅!总之间野真系好普通,食物质素麻麻,重点系又贵啲𩠌又少,以后真系唔会再帮衬了!