2010-06-25 10 浏览
人人都讲,个个报章杂志都争相报道,系咪咁犀利呀?! 未德过人弹既?! 真系要专程坐车去试!呢个就真系放工后逼地挤铁去TST买黎食!!味道真系多,件件都唔错咁,但始终都要拣一个味,最后买左件Raspberry,贪佢颜色sharp!即刻试味,一个叉叉落去都唔觉好松软,cream果度仲有D实蛋糕味道唔香,又唔系蛋香味浓,亦唔系特别松软,只系唔油身,湿度控制得不错。Raspberry cream唔creamy,真系好失望 初时以为会好滑,但原来重有D实实地。我希望呢个系mousses,唔系cream啦! 咁我都对佢D roll重有希望,最多下次买原味!! 但以mousses黎讲,呢个都唔系好味 mousses一D都唔滑,而且干身左D添。成件roll内内外外都唔系好味! 重要买成26蚊件,好味就话姐....普通卷蛋都好味过佢啦!
呢个就真系放工后逼地挤铁去TST买黎食!!
即刻试味,一个叉叉落去都唔觉好松软,cream果度仲有D实

Raspberry cream唔creamy,真系好失望
mousses一D都唔滑,而且干身左D添。
2010-06-24