ℂ𝕣𝕠𝕗𝕗𝕝𝕖, 𝕤𝕙𝕚𝕤𝕙𝕒, 𝕒𝕟𝕕 𝕥𝕙𝕖 𝕞𝕠𝕠𝕟 𝕒𝕣𝕖 𝕨𝕖𝕝𝕝 𝕡𝕣𝕖𝕡𝕒𝕣𝕖𝕕🌄对蚬情有独钟🐚,谂都唔谂就 tick 左蒜蓉牛油酒煮蚬配法包🏄🏽。除左沙律,其他小食炸物居多相对 heavy🙊,而且都9成 firm 我同朋友会嗌甜品🤣,所以一个小食够做。估唔到蚬既数量都几多✴️,加埋三大片法包🥖点 cream sauce 好惹味,好想 encore☝🏽!🥖Clams with Garlic Butter & White Wine | $88朋友好快就拣好要嗌明太子蟹肉扁意粉🍝,呢个都系我比较少食d既,怕明太子太抢fo👹。食落每个单位都好融洽,蟹肉同明太子均匀分布,本身亦好喜欢扁意粉既 texture 🫳🏽,个酱汁又唔会太漏🙆🏽‍♂️。🦀Crab Meat Linguine with Mentaiko | $128饮品选择仲多过食物👽,我地拣左一冷一热,焙茶拿铁茶味够又唔会太甜,心心拉花可爱喔🤎。而奶盖茉莉花绿茶都几特别,茶底香得黎有少少甘,奶盖好厚🍼,如果唔习惯可以系打卡后搅拌都唔错🧚🏽‍♂️。🪵Hojicha Latte | $45🍀Jasmine Green Tea wit

🪵Hojicha Latte | $45
🍀Jasmine Green Tea with Cheese Cream Topping | $45

Croffle 二拣一下,焦糖香蕉奶盖牛角包窝夫🥐较为 stand out,另一款朱古力味应该惊喜位会少d。一上台,系3⃣️件 croffle 呀,心谂洗唔洗咁多😂食唔食得晒呢?二话不说已经尽力尽快影个靓相📷,不过奶盖开始顶唔住要溶掉,唯有动刀🍴。叫得甜品紧系甜啦,有埋焦糖香蕉🍌咁邪恶😈,就算有奶盖舖面 croffle 都算脆,整体口感好丰富🤘🏽。饱到可以去玩饥馑五个钟🤪,系呀五个钟好啦嘻🌀。
🍌Caramel Banana Croffle with Cheese Milk | $68

小店座位唔多,建议拣户外位置,空旷又舒服🌃;