餐厅: JOMO Kitchen & Health Hub
资讯:

2022-06-05 53 浏览
今日到将军澳海滨走走,听说这间咖啡店曾经喺西营盘很出名,于是就决定过来坐坐,结果令人失望⋯首先,我叫咗一杯冻Mocha,但侍应上枱时话你杯冻Americano 到咗,当时我已经好疑惑,当我再问另一位侍应嘅时候,佢又话呢杯系冻Mocha,但我饮落杯野又唔似系Mocha,因为完全冇朱古力味,而且我明明叫咗少冰,杯嘢大大粒冰,所以到最后我都唔知自己饮嘅嘢到底系咪我叫嘅嘢⋯朋友叫咗杯手冲咖啡,仲有得拣豆好专业咁添,于是我哋研究咗一轮拣边只豆,满心欢喜地等佢嚟,结果等咗好耐都未嚟,最后催咗一次佢终于都嚟啦,结果杯嘢非常之淡,好似沟咗水咁,以手佢专业咖啡店嘅定位嚟讲,呢个结果系令人失望嘅。如果喺将军澳海滨附近,其实会有更加多更好嘅选择。

如果喺将军澳海滨附近,其实会有更加多更好嘅选择。
Hard  drip