星期四晚上,第三次黎,之前两次都人太多冇机会食。今日人龙终于冇咁多,就等吓,都真系等左好耐。8点几等到9:20pm,一坐低,2个人叫咗三样野加饮品,个姐姐话可以食到10:45。限时唔系问题,啲野食出得极慢,唔讲以为自己食紧法国菜!食完一碟菜,等好耐先上第二碟炒粉。食哂碟粉就一直好有耐性咁白等⋯⋯2个staff前后都有问我地3次差啲乜,我地催咗同一碟烧猪颈肉催咗三次,等咗个几钟,到10:40后再问多一次有未,佢居然态度超恶劣咁摊大手板问我地「有啲咩,我哋唔系快餐呀大佬!」最后系一碟烧猪颈肉系用咗我哋90分钟先出现。食到一肚气,野食系好味,但食到咁火滚食乜都冇味。明显厨房系负担唔到客人嘅数量,枱枱都嗌晒救命,出菜好慢,咁会唔会考虑唔好开咁多枱?短期内都冇下次,除非我好多时间浪费。一心打算惩罚黄店,但对不起,几黄都冇用。#不理想#不割但不如争气啲啦
星期四晚上,

8点几等到9:20pm,
一坐低,
2个人叫咗三样野加饮品,
个姐姐话可以食到10:45。

最后系一碟烧猪颈肉系用咗我哋90分钟先出现。
食到一肚气,野食系好味,但食到咁火滚食乜都冇味。

短期内都冇下次,除非我好多时间浪费。
一心打算惩罚黄店,但对不起,几黄都冇用。

#不理想
#不割