2023-02-12 3014 浏览
首先环境恶劣,地上面差唔多都系草,服务员就叫我哋坐系地上面?空间亦都好细,好热好唔舒服咁。其次就系𠮶啲嘢食都唔系佢地整嘅佢地系叫外卖,我食咗个$108嘅套餐,里面嘅嘢出面买可能都唔使呢个价,杯嘢饮单买就$68,应该系包埋入场费,但系我觉得如果佢俾呢d野饮嘅话咁仲不如直接要我地俾入场费。一开始我仲以为会系𠮶啲独家自制嘅饮料,我就话咁都可以呀如果系自己整嘅出门差唔多都系呢个价,但系佢唔系,一杯$10左右可以买到嘅维他奶,佢呢度卖$68?佢同食评嘅菜完全唔一样,都唔知系唔系佢地请返黎嘅水手。同埋佢𠮶度嘅兔仔都未到系好靓𠮶啲,仲要瞓晒觉,唔可以抱出黎,佢净系抱咗一只出黎,搞到𠮶一只兔仔就俾人围住晒,其余嘅兔仔都唔系好活泼,拎住野食去喂佢佢就理你,一唔系就唔理。
2023-02-12