2018-07-23 668 浏览
好耐都冇写食评,今次真系忍唔住要写一写,其实呢间餐厅都开咗好多年,我都帮衬左好多次,对上一次应该系上年年尾,𠮶阵时仲未咁差,今次经过E 网订枱,有折扣,相信同时间就坐的人都应该系透过呢个网去订枱有折扣,星期日的下午人很多,可惜服务员只得三四个,服务员的态度也一般,可能人多的关系开始做到有啲烦,其中有一个年青的女孩态度真的不敢恭维,见佢不停跑来跑去,但系其实效率一般唔见得特别快,仲要打烂野,其实有时候反而唔做折扣,服务和食物质素应该会更好,始终人客太多做唔切。柚子沙律,味道一般很淡,但柚子新鲜。 冬阴公,不酸也不辣,只虾明显系极度唔新鲜,啲肉好梅,但系尚算多料。炒椰菜仔,一个字!冇味!菜很老。小食拼盘,真心讲啲嘢食应该系炸定,春卷同虾饼是冻的,香叶鸡几好食,最有趣系串烧,灵魂酱汁花生沙嗲酱竟然冇俾我哋,但我见佢哋好似好忙所以都算数,食晒成碟之后个侍应竟然攞个串烧汁上来,然后说sorry,都已经食晒仲攞嚟做乜。。。蛋网炒金边粉,好明显系因为时间关系,说好的蛋网,变了一块老蛋皮。。。本来一间很好的餐厅竟然变成咁,真系好可惜,中环区我最钟意食呢间泰国菜,希望唔好为咗做折扣客,拖低晒食物质素。

柚子沙律,味道一般很淡,但柚子新鲜。

炒椰菜仔,一个字!冇味!菜很老。