2023-09-21
见咁多好评,今日终于约到朋友一齐黎食呢个人气火锅放题。首先,去到已经人山人海,好在预先在GULU 上网揿咗飞,虽然都等咗20至30分钟。终于到我哋啦,店员介绍有榴梿放题,仲要系榴梿果肉,简直就系一大惊喜!有D24同猫山王嘅两个选择,重点系真系好好味,每一啖都忍唔住讲「好好味呀!」讲返火锅,我哋食Level 5,澳洲和牛无日本和牛咁肥美,但亦就冇咁「漏」。选择呢个嘅另一个原因,系因为有120分钟慢慢食,90分钟应该食唔晒咁多嘢。其实只系手机落单嘅嘢食,已经好饱。眼见出面仲有好多蔬菜,熟食小食,甜品的选择,真系好想样样都试,但个肚已经食到胀晒好饱,唯有留返下次再试啦!最后,不得不提呢度个经理好好人,好好倾,佢仲送咗个小小牛肉生日蛋糕俾我哋,个底系个旋转音乐盒,服务态度超赞!