2024-11-11 429 浏览
今日同老公去左太子一间食寿喜烧嘅餐厅,有惊喜呀!我地叫左极品八不寿喜烧二人牛盛餐,质素真系好高,配埋特制嘅寿喜烧汁同埋鸡蛋汁,口感更加滑好闹同埋香!呢个餐包括有:日本A5佐贺、SRF封门柳同埋顶级黑安格斯小排,嫩滑而又有咬口!我最钟意就系食日本A5佐贺,油花分布好均匀,肉质软嫩,入口融化!食落口有丰富鲜香嘅油脂又多汁,好满足而老公就最钟意食SRF封门柳,比较厚身,但肉质好淋滑柔软,牛肉味很浓郁野菜拼盘都好丰富好新鲜,包括有冬菇、金菇、豆腐、蔬菜、南瓜同埋粉丝!粉丝吸满晒所有酱汁味道,好挂汁,好好味餐厅舒适,装修为和式木系风格!食物质素好高!餐厅店员服务态度好友善