2024-11-15 0 浏览
最近真系有啲失望,之前好钟意去𠮶间餐厅,但近几个月水准明显下降。早餐𠮶阵,啲面包本来都几好,最近食完唔单止唔新鲜,仲有种怪怪嘅感觉,食完之后个胃都唔系好舒服,真系唔知发生咩事。中午嘅时候,啲饭量系多,但啲𩠌菜真系超咸,食几口就觉得唔想再食。品质又差,啲肉质真系唔够新鲜,食起上嚟好像有啲味道好奇怪。最惨系,下午茶同埋晚餐都冇改善,感觉一切都系用咗劣质食材,真系令人失望。而且,伙记嘅态度越嚟越差,之前最少都会有啲笑容,依家好似随便咁,有时甚至要自己去叫佢哋,感觉好 hea。唔知系咪换咗厨房,定还是管理上有问题?总之,依家去食饭已经唔再有以前𠮶种享受,实在有啲唔开心,希望佢哋可以改善返,唔好再咁下去。