餐厅: 逸東軒
资讯:

餐厅: 逸東軒
资讯:

2021-09-19 331 浏览
难得平日放假,同屋企人一齐黎食米芝莲食府大堂可以见到米芝莲奖牌入座后紧系第一时间睇下餐牌,谂下食咩啦样样都好似好好味咁,真系选择困难!落完order等上菜期间,紧系食住凉拌小食先啦好味上:婆参菜苗饺。下:荀尖鲜虾饺皮薄馅靓就系讲紧依啲啰又足料,大大只虾,好味!上:带子蒸烧卖。下:陈皮牛肉球我自己好怕食连锁酒楼既烧卖,因为个阵臭猪肉味真系好难食,逸东轩就完全无依个问题仲好好食添!而牛肉球啲肉就唔会太烂,保留左肉类既口感原个马拉糕松软松软☺️上:金沙脆豆腐。下:燕窝瑶柱海皇灌汤饺金沙好香口好好味,豆腐炸浆唔会太厚,外脆内软,真心推荐:l汤饺一样系皮薄馅靓,最正系个汤,忍唔住成碗饮哂:lI左:豉油皇炒肠粉。右:蒜蓉鲜虾春卷肠粉够哂镬气,好香口。春卷内馅系个种打碎左既蓉状,唔系我杯茶:u钟意食有一粒粒虾肉个种脆皮流沙酥依个都系必食推介,外层酥脆,入面个流心馅好香蛋黄味,真系食到欲罢不能:lI左:XO酱炒萝卜糕。右:蜂巢海鲜芋角萝卜糕够镬气,好香脆。芋角亦然,同埋好足料今次系我第二次食逸东轩,两次都保持高水准,真系名不虚传,所有野都好好食,而且服务一流,值得一试再试:like:
难得平日放假,同屋企人一齐黎食米芝莲食府

大堂可以见到米芝莲奖牌

入座后紧系第一时间睇下餐牌,谂下食咩啦
样样都好似好好味咁,真系选择困难!

落完order等上菜期间,紧系食住凉拌小食先啦
好味

上:婆参菜苗饺。下:荀尖鲜虾饺
皮薄馅靓就系讲紧依啲啰
又足料,大大只虾,好味!

上:婆参菜苗饺。下荀尖鲜虾饺

上:带子蒸烧卖。下:陈皮牛肉球
仲好好食添!而牛肉球啲肉就唔会太烂,保留左肉类既口感

上:带子蒸烧卖。下:陈皮牛肉球

原个马拉糕
松软松软☺️
[I
原个马拉糕

上:金沙脆豆腐。下:燕窝瑶柱海皇灌汤饺
金沙好香口好好味,豆腐炸浆唔会太厚,外脆内软,真心推荐:l
汤饺一样系皮薄馅靓,最正系个汤,忍唔住成碗饮哂:l
I

脆皮流沙酥
I
脆皮流沙酥

左:XO酱炒萝卜糕。右:蜂巢海鲜芋角
萝卜糕够镬气,好香脆。芋角亦然,同埋好足料

左:XO酱炒萝卜糕。右:蜂巢海鲜芋角

ike: