2020-05-17
沐白荃湾店6月1号结业啦 😭😭😭每个星期都会去饮返杯既我真系好唔舍得 💔🥺🥺我通常日抖会饮鲜奶类,例如抹茶鲜奶、草莓鲜奶、木瓜鲜奶、桂圆鲜奶等,抹茶鲜奶加红豆就好夹,仲有芋甲鲜奶,无额外加糖,但天然芋头既甜味加卖鲜奶甜度岩岩好,加芋圆都好夹😚沐白鲜奶系用meiji鲜奶,而唔系用奶精,同埋冰量都可以自己拣👍👍唔似有啲舖头成杯冰,饮几啖就饮完🤨😒所以真正饮得放心又开心,好多时都带埋小朋友饮,佢地都好钟意啊🧡 鲜奶饮到闷,最近转饮Latte(拿铁)原来都好正 ☺最后一个月都做优惠,第二杯半价🤩草苺乳酪系新出既,宜家仲买一送一添🤗即刻买返杯黎试下,酸酸地好开胃 😋而夜晚通常饮冬瓜茶加芦荟,都系卖飞佛 😬 饮埋lee个月,迟啲要入元朗先有得饮啦~宜家香港既营商环境真系一啲都唔容易,祝老板将来有更好既路数,抖下再东山再起 🤗 加油 💪💪
而夜晚通常饮冬瓜茶加芦荟,都系卖飞佛 😬