2020-07-08 1346 浏览
❌婚宴部超级不负责任,超级不推荐。本人原先预约咗四月份嘅证婚仪式,三月份已经知道香港封关,男朋友唔系香港居民所以无法进入香港。因此我即刻联系婚宴部,想申请退款,但估唔到得到如此嘅对待。❌同事态度差:联系同事之后,该同事一直处事拖拉,没有心帮助我,问佢问题就一直答非所问,一时又话要改合约,一时又话退款系行政部负责,一时又话退款必定要经佢处理⋯⋯到最后问佢问题,就过咗成个星期先回覆。一间咁样去对待顾客嘅公司,我觉得系超级不负责任,我俾咁多钱,简直系用钱买难受。❌公司不肯与顾客承担风险:呢间公司系一间冇咩良心嘅公司,疫情嘅出现,公司净系会要顾客单方面去承担所有嘅风险。我同婚宴部同事讲,疫情导致嘅后果都唔系我哋双方嘅错,如果提供咗嘅服务可以扣除费用,但完全冇提供服务嘅,请退款俾我。我俾钱所买嘅服务,包括律师证婚、场地等,绝多数嘅服务都冇提供过,但该公司就话我所比嘅任何款项一分钱都唔会因为疫情而退,然后举例子话俾我听其他顾客都有挞订。所以喺疫情嘅情况下,呢间公司系唔会体谅顾客,唔会同顾客一齐承担风险。我打呢篇野出嚟,系想大家可以参考吓。原本我都见到呢间公司有一啲唔好嘅comment,我以为自己唔
❌婚宴部超级不负责任,超级不推荐。

我打呢篇野出嚟,系想大家可以参考吓。原本我都见到呢间公司有一啲唔好嘅comment,我以为自己唔会遇到,但点知都系呢个情况。我所讲嘅以上嘅内容都有WhatsApp为证,如果想了解更多欢迎PM我。