2024-04-09
屋企人住附近所以经常帮衬附近小店疫情前帮衬过一次觉得呢间舖头性价比低疫情后,见佢仲喺度,维持唔容易,所以特登帮衬多次,支持一下!吉列猪扒饭猪扒味道正常,饭很烂甩灰嘅天花板啲灰一路食一路跌落枱面有女职员见到我影相,立即过嚟抹枱虽然佢面露不悦,不过唔好意思,我真金白银过嚟食饭都想免费俾个客观食评大家睇三个人埋单,$488 ,唔算贵,定食同埋炒饭OK吉列猪扒饭定食$98(同样质素九龙城新蒲岗卖紧$50左右)蟹肉炒饭,$108,呢个就唔错啦!对得住个价钱刺身同埋寿司完全唔好食主要系唔新鲜寿司同埋刺身价钱唔平,不过大大件可惜唔新鲜,真系可惜海胆寿司$120两件正常日本海胆,餐牌写住$80两件海胆寿司,点菜嘅时候佢话海胆今日系日本,所以$120两件,$60件得几块海胆嘅寿司,如果海胆多啲就正常啲(鮨乐海胆差唔多价钱,不过就份量多好多同埋好味好多,始终鮨乐系连锁店多啲人帮衬,所以海胆新鲜啲,就难啲比较,本身今日都系想支持小店,不过不过黎亲都好后悔)另外叫咗三文鱼刺身同埋三文鱼寿司冇影相不过三文鱼切得好厚如果好食嘅话系OK。今时今日$40得两件嘅三文鱼寿司系属于千両价钱,但系佢比紧百佳嘅质素(百佳质素
所以经常帮衬附近小店
疫情前帮衬过一次觉得呢间舖头性价比低
吉列猪扒饭
猪扒味道正常,饭很烂
甩灰嘅天花板
啲灰一路食一路跌落枱面
有女职员见到我影相,立即过嚟抹枱
三个人埋单,$488 ,唔算贵,定食同埋炒饭OK
吉列猪扒饭定食$98(同样质素九龙城新蒲岗卖紧$50左右)
蟹肉炒饭,$108,呢个就唔错啦!对得住个价钱
刺身同埋寿司完全唔好食
主要系唔新鲜
寿司同埋刺身价钱唔平,不过大大件
可惜唔新鲜,真系可惜
海胆寿司$120两件
另外叫咗三文鱼刺身同埋三文鱼寿司
冇影相
不过三文鱼切得好厚
如果好食嘅话系OK。今时今日$40得两件嘅三文鱼寿司系属于千両价钱,但系佢比紧百佳嘅质素(百佳质素,不过厚切)
我谂好多人都想支持小店
不过小店出品要争气
已经中伏两次,不会再帮衬了