2023-06-08
佢唔知系装修完之后,我番去左3次次次个女店员都系咁逼我买野食咁,我都表明左我净系想饮杯咖啡等个仔放学,佢系都话 「你不如嗌下野食啦」落单前又chur,连我咖啡到左一啖都未饮,佢又拎本menu过嚟问多次「其实我地新出咩咩咩好好食」。最后我顶唔住佢好似疲劳轰炸我咁 个感觉好似我唔叫嘢食根本就唔欢迎我喺度坐 我无奈咁叫左个沙律佢先冇再黑我面。不过好想喺度反映一下,其实咁样做我作为顾客嘅感受真系好差,我唔系冇钱消费,或者我下次嚟再叫嘢食都得嘅啫?但系佢咁样疲劳轰炸我,我好似去做啲美容中心,定系fitness center既感觉…最后都一赞番冲咖啡比我个后生仔,虽然我唔系成日嚟。但系佢记得我钟意用takeaway cup。