暑假中....又系揾食时间^_^谂食咩,一个人,去远啲食好耐无食既risotto啦!未够1200尼到钻石山既呢间riso cafe..未开门行下等下先,点知行到1230我先舍得去食,好在系平日如果吾系实要等位。坐低睇下个lunch menu先,鲜茄烤鸡意式烩红米饭+蒜容包(半份)+饮品只须$40 哗超抵坡!叫完吾驶1分钟就尼左杯热茉莉花绿茶,好香茉莉花味正!跟著到蒜容包,呢到既蒜容包超香,而且吾会太硬岩岩好,必食之选! 5分钟内,主菜也到了,卖相不错,急不及待吃了一口,很热呢!烫伤了舌头,下次不可以那么心急吃! risotto中有鲜茄粒、烤鸡粒、洋葱粒,加上红米饭一起吃,味道很好,饭有点咬口,可能因为有红米吧!加上鲜茄味道令人开胃百倍!下次必会再来吃不同的risotto!
暑假中....又系揾食时间^_^
谂食咩,一个人,去远啲食好耐无食既risotto啦!
未够1200尼到钻石山既呢间riso cafe..未开门
哗超抵坡!

叫完吾驶1分钟就尼左杯热茉莉花绿茶,好香茉莉花味正!
茉莉花绿茶(热)
蒜容包(半份)
鲜茄烤鸡意式烩饭
下次必会再来吃不同的risotto!
题外话/补充资料: 如果可以系港岛区开分店就好喇!唔驶搭咁耐车先去到食~
2013-07-22
茉莉花绿茶(热)
蒜容包(半份)
鲜茄烤鸡意式烩饭