2012-07-13
为左庆祝同男朋友四个月, 特登上openrice睇边间好食!就揾到呢间, 见都有67个好评+相片不错, 所以上左去食!去到见有好多空桌(大约7:30左右)心谂会吾会中伏呢,但都要硬著头皮坐,见到MENU, 有D95搭8, 因为好多种不同种类既菜式呢个就是招牌菜之一,八面玲珑面,蕃茄汤底我一d都食吾到有几特别,而且好淡又无蕃茄味!!!!sosad小食类以上是日式芝士条炸物虽然无芝士味, 但入面是鱼旦咁既野, 表面都炸得吾差,所以ok既!以上是焗芝士西兰花无味!! 芝士味又无,白汁味又无, 似白"桌"西兰花啰!!!sosad again以上是五香牛展终于有样野叫做有味, 几入味既, 不过块牛展好硬, 一d都吾可口!最后一样,野菌焗薯蓉~ok呢个不过不失啦, 食到中间会食到个底有好多无味又吾好味既姑啰,败笔!!!final, 间野系吾多ok~接受不了更多~
就揾到呢间, 见都有67个好评+相片不错, 所以上左去食!
见到MENU, 有D95搭8, 因为好多种不同种类既菜式 呢个就是招牌菜之一,八面玲珑面,蕃茄汤底
小食类 以上是日式芝士条炸物
虽然无芝士味, 但入面是鱼旦咁既野, 表面都炸得吾差,所以ok既! 以上是焗芝士西兰花
无味!! 芝士味又无,白汁味又无, 似白"桌"西兰花啰!!!sosad again 以上是五香牛展
终于有样野叫做有味, 几入味既, 不过块牛展好硬, 一d都吾可口! 最后一样,野菌焗薯蓉~ok
final, 间野系吾多ok~
接受不了更多~