2016-06-23 3391 浏览
法兰西•鸭肉批如果无职员介绍可能会高分d,佢介绍有橙味既醋腌制过,不但令鸭肉松化,仲会小小清新酸味味。以为系热食,一入口系冻。咬几下,食唔到平时食开鸭既味(拿,我唔系攞烧味饭只鸭黎比较🙈),松化...唔...唔觉。至于清新味,沙律上面既醋有少少酸味,鸭批本身呢...唔...唔觉。整体黎讲,好唔好食...唔...唔觉。完。牛食•两味两个人饭饭既好处,系一人一半试新野。下面个块系Black Angus Persille,(中文要查字典,即系五花🤔,我唔系好识食好野,请揾到正解通知声🙏🏻) 肥肥地既,要嚼多几下,就feel到肉味浓。上面个肥师奶就劲,系澳洲籍,攞A5成绩既优异生,个种入口会融化既牛油香,多几多卡路里都抵。虽然窝心地有沙伴碟,不过最顶尽食半份,真系好油腻,好滞胃。
法兰西•鸭肉批
法兰西•鸭肉批