2021-01-02
不想胡乱盲撑黄店,本人食过和记某啲食品系唔错,介绍一下:蒸馏咖啡 - 唔错,好饮过好多餐厅 & Starbucks (Starbucks black coffee、americano 差到1个点)炸鱼薯条 - 下午茶餐可以拣炸鱼配薯条,个炸鱼比到我惊喜,通常间间茶餐厅都有炸鱼薯条,质素无论吉列猪吉列鱼吉列甚么都一样hea & 干,但和记个吉列鱼唔hea,真系有鱼味,自己嚟试,试咗就知;海鲜胡椒粉丝汤饭 - 真系signature,可以叫佢走饭多粉丝,坚正;因为要喺茶餐厅落手落脚剥虾壳蟹壳,非繁忙时间食呢个就好啲;豉椒排骨煎米粉 - 呢个都好食,但记得叫佢少汁,否则啲汁浸淋啲米粉,同埋米粉要煎脆啲(唔脆不如食返炒米粉,对吗?);另外我试过吉列猪排、焗猪排饭,啲猪排就一般啰。另外要赞呢间和记餐厅食完唔口干👍🏾完。
另外我试过吉列猪排、焗猪排饭,啲猪排就一般啰。
另外要赞呢间和记餐厅食完唔口干👍🏾完。