荃湾系我近日嘅新蒲点,食汉堡包除咗系快速自选之外仲会系有时候嘅必食之选,原因系一啖啖的品味中,会有丰富的口感。边度嘅汉堡包包皮唔系普通嘅汉堡包,而系有啲类似猪扒包嘅面包,外层的一层薄层整到非常之脆卜卜,入边𠮶包系白雪雪嘅软身包。入面嘅配料有生菜,洋葱,番茄,仲有非常之厚身嘅芝士,趁热食嘅时候芝士仲会有拉丝的效果。套餐除左个面包之外仲会配埋口沙律同埋一个餐汤。我十分钟意呢个餐,呢一个餐大家有冇发觉系多菜小肉呢。原来食汉堡包嘅时候都可以食到多菜小肉,唔怕肥啦。除咗汉堡包之外呢度仲会有炸鸡薯条,炸鸡翼同埋薯条并唔系韩国人嘅专利嚟架。西式都可以做得好好,而西式嘅炸鸡系著重外面脆皮同埋入面嘅未经腌嘅原味鸡肉。位置都几显眼,刚在商场的一边,行行下街食番个下午茶都唔错。

位置都几显眼,刚在商场的一边,行行下街食番个下午茶都唔错。