2018-01-01 1078 浏览
其实我都知道Classified一直都想走「好西」路线,所以员工都要请「宾籍」的,但可惜佢地既态度永远都麻麻,无表情无笑容,唔叫野饮即黑我面,又唔会再添水(但我叫到成枱野食架噃)好,讲返食物质素,4个字:又干又硬!《Crispy fried chicken club $116》- 呢个好彩夹有酱汁,口感无无干,但围边既部分真系咬唔落!《Egg Benedict $108》- 不过不失,起码有流心,基本野。《Bacon butty $55》- 差差差,用刀卜落去硬到「哼哼」声,完全入唔到口,中间夹得细细块已经唔多新鲜既ham,差过7仔放雪柜卖𠮶d!! 薯条明显唔系新鲜,仲要卖成$55最后埋单仲要加一,我唔知有咩「服务」可言。环境:对正巴士马路车来车往,食尘。

好,讲返食物质素,4个字:又干又硬!

最后埋单仲要加一,我唔知有咩「服务」可言。

环境:对正巴士马路车来车往,食尘。