2020-07-01
星期日去食,见度度都要排队,呢间唔洗排,就入呢间食。要先系出面部机自行点餐,叫左一份黑毛猪扒同一份美国黑安格斯牛扒,再加左只虾。另外店内有饭、汤同沙律任食任饮,但比系食过另一间铁板牛比较,佢既汤同沙律一d都唔吸引。到餐时,拉开张纸,佢既铁板比起出面既铁板热几倍,黑毛猪扒一切,其实入面已经系熟哂,再加上铁板好热,令到黑毛猪扒质素变更差,有*鞋*既感觉,另外牛扒方便都系咁🤦🏽♀️,但d野食如果佢地唔系整到完全熟晒既话,食物本身质素应该唔差,铁板仲不断弹汁出黎,直到食完都仲有弹,咁大家可以谂下块铁板热既程度有几热咁岩我个日去著短裤,系咁弹到大腿,要揾围裙遮住大腿,另外,虾,加左30蚊一只,系大只既,同有虾膏。呢间真系黎完今次唔会再光临