2013-09-16 38 浏览
因有朋友买了团购所以来一试, 记得系韩国时食过很回味, 那天晚上大家等了一小时才入座, 当第一碟主角出埸系佢地招牌安东鸡时, 大家第一个反应就系哗咗一声, 乜咁大碟嘅................只碟, 鸡的份量很少, 粉丝也少得很汁就好多, 份量一定唔够一只鸡 而且D鸡肉劲鞋, 又冇肉, 好难咬, 同系韩国食果D相差得太远.... 招牌菜都唔掂其他都唔驶有咩祈望, 之后有个海鲜煎饼, 上台时觉得同幅图相差太远了, 幅图影到煎到金黄色咁, 我地个就... 食落成口粉, 都唔知熟晒未, 而且冇海鲜, 仲话海鲜煎饼, 我地仲以为佢送错 个石头饭一D饭蕉都冇, 好似就咁"笔"饭落去个石头度, 唔系正宗韩国餐厅成个攞去烧, D饭又湿淋淋, 成PAT野...最后讲番只鸡, 唔知点解我地叫一只鸡会有2个鸡PAT PAT, 系咪团购会差D??? 一定唔会推介俾朋友
一定唔会推介俾朋友
安东鸡
海鲜煎饼???
石头饭
1只鸡有2只pat pat??
题外话/补充资料: 最后大家食完要再食第二餐, 因为唔好食兼份量少, 一定不会再嚟
2013-09-07
用餐优惠