2017-02-01 1200 浏览
今次难得找到个有得俾小朋友玩嘅餐厅, 大人细路都好期待, 带我哋入坐果位先生虽然trainee,不过态度都ok, 我哋坐好之后就点野食, 我哋已经点好咗几个sets...最后问吓个侍应姐姐有咩饮品可选, 佢"超有礼貌"咁话"都系果啲啦!", 到佢离开咗无几远之后, 佢仲黑面同佢个friend细语, 终于到野食来了, 佢就大力放上张桌到, 当时坐喺到嘅小朋友都被佢吓亲, 虽然食物都尚算ok, 不过咁嘅服务态度,绝对配唔上一间亲子餐厅, 真系无下次Remark: 我哋都系正正常常点野食, 讲真一班friends gathering, 又有小朋友, 我哋都有礼貌点野食, 不过换来无礼对待