2017-05-11 567 浏览
话说星期六,极胆粗地约左朋友7点去CEO唱k buffet, 仲要无订位,最后7点等到8点半,9点半Buffet就完,本身劲惊俾人拎晒啲野食得返𩠌头𩠌尾,但又好好㖞,佢真系有不停refill.生蚝:我岩岩入去果阵,个生蚝个位系休息紧(原来佢有中间休息时间,唔系长期有师傅系度开)我排个生蚝大概排左10分钟,还好吧,唔算太过分既龙虾:有限名额,会截龙扇贝:竟然ok㖞,同埋唔多人排,佢烧好会问边个要,咁岩路过递过去,佢会俾一只你(只限一只)螺:好腥,唔好食虾:一大惊喜,啲肉唔霉㖞竟然!!蟹脚:ok, 可能我劲迟去,无见佢有refill过蟹脚,但都好彩拎左几粒,味道ok青口:正常野 拎左虾刺身,都真系ok, 唔腥寿司普普通通啦,接受范围我系贯彻一向蚝怪风格,主要讲下只蚝好,食开蚝嘅朋友,一睇只生蚝个边边发胀晒,就应该知道佢系已经死咗,即开生蚝只不过系个gimmick黎啫。不过,佢肉厚,同埋虽然死左,有啲腥味,但依然系接受范围(我食过啲buffet既生蚝系落埋酱都太腥入唔到口),而且肥美既口感系 弥补到佢味道嘅不足。我食左四只,以成个Buffet既价钱去衡量,佢系完全合格 我个人最直接,性价比系
龙虾:有限名额,会截龙
扇贝
螺:好腥,唔好食
:一大惊喜,啲肉唔霉㖞竟然!!
青口:正常野

拎左虾刺身,都真系ok, 唔腥

寿司普普通通啦,接受范围

我系贯彻一向蚝怪风格,主要讲下只蚝

我个人最直接,性价比系好重要。呢个我系好评既,$230,食饱饱,有海鲜食,有歌仔唱,仲想点㖞
。当然你要好新鲜既话,dont expext too much。

好,祝大家唱得开心啲,食得又饱啲

2017-04-29
  • 生蚝