2023-07-11 222 浏览
㖊晚和朋友去撑吓三兄弟嘅泰菜。朋友一早已远程排队app订咗枱,到舖时居然话我哋无订位,查完之后又话有打电话俾我朋友又话佢冇接电话确认不到!但朋友check record 都冇收过电话,之后同我哋讲现在冇walk in 位俾我哋😡再问之下原来佢哋写错电话号码!奇怪!远程排队app 有record 点解要抄电话一次仲要抄错!跟住先俾番张枱我哋。服务都系嘛嘛!之后order 生虾,虾饼,串烧,炒通菜,红咖哩鸡,蒜蓉包. 食物遍咸,生虾唔够冻(应该碟内冰唔够)虾质感淋唔爽😥,但最离普系个红咖哩鸡!真系未见过咖哩鸡系用两只雪藏鸡髀,及鸡同什菜系同咖哩汁分开上碟!什菜系白烚的。大佬碟咖哩收百几蚊唔系俾两只雪藏鸡髀我嘛仲要自己用刀切😡😡真系要改善改善