2010-06-27 8 浏览
本黎林住去金满堂,但系吃左几次想试下新野,所以今晚特意黎依间。真好彩,依日一日都落雨,天气阴阴沉沉,人唔多,入面大把位。我地稳左个靠墙的位置,体左下个menu,查实依间既甜品几有新意啊,而且图文并茂,马上恨不得快d试下。芒果黑马王子(25):入面有龙眼肉,芒果,黑珍珠同小小点的东西。好彩师傅调个芒果汁底唔系好冻,吃落去好舒服,唔甜唔酸,味道刚刚好,最赞就系龙眼肉,大大粒。芒芒冰沙(32):个mango冰好冻啊,差d冻亲牙,但系旁边伴有红豆,小丸子同好多大大粒芒果,最赞既系d芒果真系好甜啊,弥补翻个冰沙太冻。人地话吃甜品系会有好心情,果然,当同心爱既人一齐品尝,你一啖我一啖真系好幸福啊,而且男友话依间店好似俾隔离果间金**好吃,体黎下次要多d过黎帮衬下先得!

芒芒冰沙
芒果黑马王子