2018-04-01 516 浏览
今日揾阿爸阿妈食饭,唔想成日去饮茶,佢就带咗我黎食意大利餐,系意大利快餐!位于商场里面非常多人,街坊生意,价钱都几平,午餐时段需要等位,等左15分钟左右就有啦老豆要食肉叫咗一个牛扒,牛扒有手掌咁大,配菜仲有饭,啱晒啲男人!牛扒略为老了一点,熟了一点,一分钱一分货老豆都好满意阿妈拣咗红汁牛腩饭,汤汁太咸,肉质又系太老,最后都要叫侍应换过一个,不过换返嚟都系一样,都系算吧啦我叫左个集菌海鲜烩饭,恕我直言10分难食. 整个饭就只有咸味,不停饮水,海鲜又唔新鲜,当然知道系雪藏但系啲虾系梅的,啲菇又唔入味有阵臭菇味系呢个鸡亦正常好多,熟到啱啱好味道都不错正如之前咁讲街坊生意街坊口味街坊价钱,普通街坊应该觉得几好,但系我宁愿都系食贵DD

系呢个鸡亦正常好多,熟到啱啱好味道都不错