2024-01-27 2866 浏览
一行9人, 整体食物 其实系好食, 环境几好, 员工都几有礼貌! 可惜 发生左一件不能理解既事!首先 一开始 叫左两碟牛其中一碟系: 顶级本身手切肥牛:448另一碟系:手切牛颈脊:378由于第一碟实在太好食 所以我地叫多左一碟顶级本身手切肥牛, 可惜黎到既牛系完全吾同! 我地揾职员查询, 一开始 职员既答覆系 两只碟既颜色吾同 一金一银 系吾同既部位 然后再有另一个职员表示 因为手切肥牛系师傅觉得边度最靓 就切边度 所以碟碟都吾同 ! 呢点 我系明! 但不解既问题系1. 两碟既手切肥牛系咪手切?我多年食牛经验 睇落就吾似 不过佢切得可能好好! 我算 !但点解第一碟(银色)顶级本身手切肥牛系冇字 但第二碟(金色)顶级本身手切肥牛 会写左颈脊 ?呢点 系会有小小confuse.2. 手切牛颈脊个碟又写左 (肉眼边)? 可能系附近既位 ?我明白同理解 牛 只只吾同 位置吾同 ! 只系认为成件事都好confuse同黑人问号!如果文字上比较清晰 就更好! 同埋重点系 钱 吾系问题! 但第一碟真系好好食 而我地食吾番, 大家都好伤心离开 !

可惜 发生左一件不能理解既事!
首先 一开始 叫左两碟牛
其中一碟系: 顶级本身手切肥牛:448
另一碟系:手切牛颈脊:378
由于第一碟实在太好食 所以我地叫多左一碟

如果文字上比较清晰 就更好!