2015-08-25 4603 浏览
Lunch 折实$220,Dinner折实$350。未见过酒店餐厅可以咁差!Dinner buffet正常应该比Lunch buffet多野食。但Momo Cafe就相反,竟然可以少40%。冇野食不特止,野食仲要唔好食,服务态度又差。本来有时lunch都会黎食,而家一定唔会再黎。讲返野食先,三文鱼刺身有骨,最正系牛脷,咬一啖已经顶唔顺阵味。都未见过我屋企局快停晒手。服务态求方面,个甜品师傅超正,我order pancake/waffle,佢话唔得闲跟住走左去。我跟住同reception攞意见书。有个waiter走黎了解,我就同佢讲D野食款少lunch四成,佢话因为转紧餐牌,会同管理层反映。跟住我讲甜唔师傅。佢话去了解下就走左。明明冇埋甜品枱,过一阵就走埋黎当冇事发生咁话帮我攞pancake,当然俾左个pancake我之后又当冇事发生啦。老实讲,真系冇野食。有咩discount都好,大家唔使黎呢度试buffet

题外话/补充资料: 没有
2015-08-25