2013-09-08
上回已打场内第二间既食评,然后就系无双喇..先讲之前食依两间既食评,无双,依间系初初我试既一间,整体黎讲佢既味道系走清淡派,汤底佢虽然话系猪骨,但唔浓偏淡,似鸡汤多于猪骨汤,叉烧好瘦,只有一小层既肥肉,食落有D干。而今次点既系无双特制拉面,攞左CALL机(提示器)就可以坐低等,两边都系大概等左5~ 10M IN左右,另外一家先取然后就系无双既无双特制拉面,因为老公主食,所以以下既食评系由佢陈述,汤底依然淡且带鸡汤味,但系并上次浓香,面质弹牙唔淋身,糖心蛋平平无奇无特别,但叉烧依旧失败,虽然已经比起上次肥,但肉身依旧较干身而且好散,整体黎讲,有比较之下佢真系较差,但系如果本质钟意鸡汤拉面或淡身既就可能会比较喜欢,我老公亦话寻日想食D淡身既野,所以随左佢个叉烧,其他佢都尚满意!
所以随左佢个叉烧,其他佢都尚满意!