系博艺会帮个仔搞百日宴,摆10围,摆到一肚气🤬🤬🤬🤬🤬1. 3点交场,交完个场就无人理我地,无人帮手布置2. 到5点我问经理酒楼应该会送个5磅大蛋糕,个经理先答我: 唔好意思!我地miss左个蛋糕,不如送红豆沙俾你。 救命呀,蛋糕都可以漏嘅,你叫我同红豆沙影相咩?唯有叫个废物经理,由现家5点开始free全场啤酒汽水,鲜橙汁,无限量供应餐前小点,free全场parking,叫做顺气啲啦3. 到上菜,讲明8:30我同先生上台开咪say thank Q,之后上乳猪,个废物经理无啦啦8:20上乳猪,明明宾客仲影紧相未埋晒位,仲要先上乳猪最远个围,最尾先上主家席,完全唔识做宴会4. 好多个𩠌菜劲咸,啲大虾系又霉又臭㗎咯,食完第二日好几个亲戚朋友都话肚疴,搞到我劲唔好意思5. 食到中段啲侍应赶收工,竟然同我啲宾客讲:你地食快啲,如果唔食就打包啦,我一听到嬲到爆炸,即刻闹人系咪赶收工,点解赶人食?真心觉得不知所为😡😡😡😡😡😡嬲到爆炸
系博艺会帮个仔搞百日宴,摆10围,摆到一肚气🤬🤬🤬🤬🤬
1. 3点交场,交完个场就无人理我地,无人帮手布置