(非会员)
2009-05-17 23 浏览
系open rice睇到觉得唔错可以试.加上生日谂住食得特别D,所以特别预先电话订左个双人台.5分钟前到攞台,居然被waiter话仲乜咁早来攞台转头再来.哗!早5分钟都叫早(心谂系唔系一够钟准时比到台我先).好了,等左5分钟,仲未有台.又要等,但同时又放人入㖞.咁订左台就等于无订啦.之后等左十来分钟最终被安排坐左张4人台.都未坐暖,waiter见到有4客人喺门口竟然够胆叫我地起身再等台,然后安然叫果4人底坐.唔系呱!咁都得!如果你系要比张4人台人,你都等有张双人台比我换先呀.咁即系乜意思呀.我未食,就咁样被人对待,仲边食得落.我立即走人,发誓以后唔会再返去食.今时今日,呢种服务态度仲可以生存既话,香港真系无希望了.我对open rice都好失望.
2009-05-17
庆祝纪念