(非会员)
2010-02-02 15 浏览
好耐冇去呢度食lunch, 今日约咗同事, 佢话想近近哋所以嚟Tensho. 佢吔既set lunch , 价钱唔贵, 质素OK, 都有D日本人去食. 但系佢哋嘅service 同服务态度就不敢恭维. 唔好好检讨吓迟早say goodbye. 我book咗 1pm枱, 12:55pm 去度, 系6成空嘅, 有超过5至6张枱系冇人. 点知个waitress 好寸甘话我早咗5分钟, 要我等㖞. 我就问佢其他D枱系咪比人book 哂, 冇枱啊 ? 点知佢话唔系,吔我问点解我唔可以坐 ? 她的答案十分简短, 只话"唔得" 仲要我系出面等 都冇sense 嘅. 我出咗去但系就去咗第2间啰你估全湾仔净系得你一间Japanese 咩. 我决定唔会再去嫁啦.
2010-02-02