2017-02-12 759 浏览
食过旺角店果间 系真系几好食,见元朗开分店 近咁多就黎左元朗呢间谂住试下!!!当晚,我同朋友两个人约8点15分去拎飞等枱(1x号飞),同埸原本都多人等紧,本身见一批又一批4人以上嘅人入去,谂住好快到我地,点知一直无叫过两个人嘅入,等到约9点,过程不断见住一批又一批迟过我地黎等左十分钟都无嘅4人组合入去,真系嬲嬲地!于是去问下睇下仲有几耐到,知客姐姐就数,我地要由2号飞(即系表中第一张二人枱飞)开始等。。。 约9张后到啦。。由始至终根本无比过2人入座,等到9点15分,我地决定去第二间食!其实唔想做少人 细单嘅生意,不如写明啦!同场有好人人都西晒面 怨声满载!再咁拆自己招牌,做臭晒个朵 为乜?