招聘中
$18,000-$22,000
月薪
餐厅: Chicken Factory (杏花新城)
资讯:

2023-02-23 504 浏览
从来冇试过写食评,今次比呢间开斋。.未试过咁差嘅服务,严格来讲系无服务。.8:25入到去自助落完order点左2份总共$156嘅晚餐,一坐低就有个带着乡音嘅阿姐冲出嚟用好急速嘅声线话”8点45分就清场,一系你哋就食快啲,一系就转外卖! “.我哋心谂做乜,由于我哋唔系住附近,所以唔想转外卖。所以我哋同看似系话事嘅厨房男店员A讲:”我哋唔系住响附近外卖唔到,同埋唔想咁急食唔切,所以要求退钱。”.期间乡音阿姐好似跳咗掣咁不断重复讲 “我等你我等你我等你我等你,我咪话等埋你啰” “仲话10点会收舖,而家可以等到你9点” 下,我哋打咗个突。.我地坚持退钱。厨房男店员A唔太清楚所以就拧去问后面洗紧碗嘅男店员B,半秒之后佢就拧番过嚟话 “唔会退钱。” 我哋又打咗个突。.我哋就话 : “其实从你哋嘅反应唔似有退钱policy ,咁你做个special case俾我地啦。你地哩位阿姐讲过10点先收舖,究竟系点样?”.之后男店员A超晦气咁讲”呢度冇人讲个10点收” 下,咁我哋头先幻听呀?仲话 “个个客都要求咁佢可以点做,我而家可以俾你食9点已经系special case。”.期间个阿姐不断challe
从来冇试过写食评,今次比呢间开斋。
未试过咁差嘅服务,严格来讲系无服务。
期间个阿姐不断challenge我地话 “都俾你留到9:00食啦,而家你仲可以食㗎㖞!” 感觉就好似而家俾人恩赐15分钟咁。
佢仲系坚持唔退款,我哋唯话转外卖啦。点知男店员A继续发晦气话我哋已经整紧啦,即系佢根本就冇谂过俾我地拣,仲好大力咁抛啲食物砰微波炉门。依种咄咄逼人嘅态度真系好赶客。
电脑/ 店内系冇任何告示 或者店员讲佢几点last order同几点会无堂食。之后你落咗单就屈硬食佢嘅所谓选项。
唔系话顾客一定大晒,但系有时啲店员啲态度真系太衰太赶客。

评分冇得拣0分,如果唔系,全部都系0分。
2023-02-17