餐厅: Riverside Grill
资讯:

2023-03-16 686 浏览
情人节前夕临急临忙book左间系屋企附近既西餐厅 谂住未试过+加上又可以带狗仔 仲要唔贵 所以即刻9秒9book左🧐去到餐厅 人已经超多 waiter 基本上冇理过我地 我地系门口企左5分钟先安排我地入座 地有狗仔所以安排左outdoor位比我地 但态度仲好差 仲好恶叫我只狗仔唔可以坐系凳 🤷🏾‍♀️我地就叫左个valentine menu ($588 for 2) 最先黎既系饮品 我地都叫左fruit punch 而Starter 我地简左1份餐汤+1份脆炸焗薯皮 2样既味道都唔错的 但问题系冻哂🫥可能人手唔够 Main我地简左1份rib eye 同香草烤鸡条面 我地依2个主菜足足等左45分钟 基本上都饿到冇哂知觉 甜品系strawberry cheesecake 份量极小 亦冇卖相可言 😅最离谱既一样…系我地叫左埋单3次 个度都等左半个钟 都系冇人理我地 可能我地唔太适合一d咁’chill’既餐厅啦 依间餐厅都算系海旁最差既一间餐厅 不可一不可再 !❌❌❌❌❌

2023-02-14
庆祝纪念