2018-09-16 79 浏览
真系未试过一间铺头可以嬲到我打负评首先,我果日同朋友经过见到依间新新地既越南菜咁多人排队,我地就试下啦排队排左半个钟,唔紧要,想食好食既野系需要负出嫁啦,一开门入面员工就话,埋边坐啦,间铺咁多人咁细,都见唔到个位系边到,之后比人赶左我地入去比较后既地方坐开始时我见到墙上面有推介海南鸡饭,见到隔离台都叫左,我心谂真系好好食咩,$72一个海南鸡饭,本来谂住试,但最后都冇试,因为得果四五旧,同埋听到隔离台都话难食最后同朋友叫左火车头同埋咖哩牛腩饭,火车头入面既牛丸炸到干到食唔到,个汤底又好咸,仲要有两只蚊系到,食左一半都冇,牛腩饭,牛腩得三旧咁多多,咖哩味咖识形容,唔同一般既咖哩味,可能越南特产挂,白饭等于烂饭最后环境真系不得了,身边既砖墙报满蚊滋地下有小强,厕所入面三只小强尸体,真系OMG,比钱我都唔会再黎食
真系未试过一间铺头可以嬲到我打负评

,因为得果四五旧,同埋听到隔离台都话难食

最后环境真系不得了,身边既砖墙报满蚊滋
地下有小强,厕所入面三只小强尸体
,真系OMG,比钱我都唔会再黎食