2016-12-20 813 浏览
昨晚和娘亲及朋友一起晚餐,一直都好想试吓呢间羽田,本人最先到达,入到去佢竟然问我有冇订位,我话冇,佢话要等好几张枱,叫我留电话,心谂有几巴闭呀!咁好啦,谂住出去行一阵,唔够5分钟佢就打返黎话有枱,咁又行返去啦,坐低之后稍为睇睇个餐牌啦,佢连最普通嘅吞拿鱼同埋拖罗都冇!d刺身几十蚊一份得个3片!好啦,等齐人,一共叫咗5样嘢,4只生蚝,一份甜虾刺身,一个海胆手卷,一个素菜汤乌冬同埋一个金菇牛肉sukiyaki! 最先黎嘅海胆手卷,一上枱就知伏已中!一睇颜色就知完全唔新鲜!四只生蚝完全冇蚝既鲜味,仲要$45一只!个素菜乌冬仲离谱,个汤底根本就系出前一丁海鲜汤面既汤底,仲要喊到不得了!甜虾刺身比普通虾就当甜虾,问佢仲要死撑话要系甜虾!五样嘢之中,得个sukiyaki 系正常!简直不知所谓!食个五样野要成4旧几水!冇良心的小店!呢间野真系可一不可再,你咪真系当人唔识食先得架!!😡😡😡