2019-09-29
新开冇耐就咁不知所谓!新开嚟食过早餐已经唔好印象,等咗半个钟都未有嘢上,问佢催单先至遂样遂样上。碗通粉水汪汪只得得3片又干又鞋嘅叉烧浮喺面,仲话叉烧当家,咁嘅叉烧质素👎🏻👎🏻👎🏻其他炒旦奶茶都一般正常。隔咗2星期就试试下午茶得唔得,点知咁伏,叉烧炒肠粉,真系可以讲系垃圾一碟,又或者系厨余,有图有真相!😳😳😳唔系讲笑,边个睇到都唔开胃。我都有问自由系咪太阉尖,但睇真碟嘢仲要多油到成碟底都系,先令我一定要写呢个麻食评等大家想入去食之前,谂谂自己接受能力有几高?🤮🥴🤯其实正值下午茶旺时间,成个场只有3-4枱人,😓就应该调头走唔好入去,因为呢句嘅居民食客都唔系咁易呃!🧐🤨咁差嘅质素,咁贵价钱,只建议食店一系减价,一系换个大厨,仲要改改餐牌,少过10款食品,早午茶晚市只系来来去去重复。