上个月食过一次lunch, 觉得真系几好味今次就同其他朋友食多次入到去冇menu, 要同格离枱借, 已经开始觉得奇怪....上次唔系咁点知原来成间店得一张手写menud字仲要咁鬼样衰, 潦过几次, 睇倒佢系连自己想set咩价钱都唔知 (见图)个lunch menu同以前完全唔一样以前d chicken masala同其他印度野唔见晒得返d普通咖喱鸡羊牛同茶餐厅野d staff话啱啱装修㖞,但好明显根本冇装修过, 因为我上个月黎过都系咁既样谂住一场黎到是旦叫d咖喱食啦,唔通食鸡扒饭咩点知要哎𠮶阵个staff话净系得饭,冇薄饼,话个炉坏左㖞,都唔知系咪真算啦一场黎到都照哎啦(喺呢个侯见到2分钟前入黎嘅客都走人唔食,心知不妙)餐汤冇咩特别, 同以前差唔多但d 咖喱就不知所谓!完全系水黎!我讲多次, 系水黎完全冇咖喱味, 仲衰过自己系超级市场买咖喱粉沟水同一个月前我食过既完完全全系两样野黎, 好明显系唔同厨房煮出黎既d鸡....唔好话鸡味..直情系连味都冇, 仲差过百佳卖唔晒d急冻鸡唔好话茶餐厅/大x活啦...我肯定我大学外判d饭堂仲好食过佢!OK, 想饮啖热柠茶湿吓口冲吓d咁难食嘅野落肚点知
上个月食过一次lunch, 觉得真系几好味
今次就同其他朋友食多次
点知原来成间店得一张手写menu
个lunch menu同以前完全唔一样
以前d chicken masala同其他印度野唔见晒
得返d普通咖喱鸡羊牛同茶餐厅野

谂住一场黎到是旦叫d咖喱食啦,唔通食鸡扒饭咩
餐汤冇咩特别, 同以前差唔多
但d 咖喱就不知所谓!完全系水黎!我讲多次, 系水黎
完全冇咖喱味, 仲衰过自己系超级市场买咖喱粉沟水
OK, 想饮啖热柠茶湿吓口冲吓d咁难食嘅野落肚
点知系苦嘅! 苦过凉茶,饮左一啖冇饮,小学鸡都冲得好饮过佢
好x嬲, 求其食左十五分钟塞晒入口即走 (咁难食当然食唔晒)

我重申,呢间已经唔系以前间恒河
如果真系好似d staff讲, 系装紧修既话, 唔该佢地就折埋一个月先serve人啦
而家系差到连杯热柠茶都唔识冲
好似得返d二打六都识煮既碟头饭,挂羊头卖狗肉!
(成张menu影埋比你睇, 绝冇所谓既"食评内容失实而导致的任何法律责任" 可言, 咪告我啰)
未试过咁荒谬$150食三个碟头饭!
临走前见到格离枱个呀叔锯紧块锯左廿吓都锯唔开嘅所谓西冷扒,我好同情佢.....
如果各位仲想黎试既话, 睇清楚系咪以前张旧menu
(我几日之后食过筲箕湾分店, 质素冇变)
唔系既话就劝你千祈唔好试, 难食过工厂饭堂
2013-12-01