之前从未写过任何食评!!但今晚系"万发"食完之后一定要写出黎同大家讲下!!!!之前黎食都OK无咩野..今晚7点左右入到去差唔多有9成人坐满..我地先叫左4个𩠌..等左成45MINS先到第1样.系"炸大肠"跟住样样都要等..食一样等一样依家去欴咩!!!!大佬之后再加多一个𩠌"炒蚬"!!一落单个伙计即刻话"""要等架""""哗!!!!呢D咩态度呀!!!!连加单""炒蚬""都到左..但之前叫既""炸蚝饼""都仲未到!叫D伙计跟!!!系无人会理...一追再追!!!!好黎左..有个伙计走埋黎同我地讲"""唔好叫"蚝饼"呀!!!我地唔够人炸呀!!!!!!做唔切呀想问下呢D系咩服务!!!环境又嘈!地下又污糟!伙计态度差到尽!!!!有枱仲俾赶走要交枱!!系咪D餐厅一出名就系咁!!!个个都食到一肚气!!!!食物更好食都无用啦!!!!垃圾各位唔想食完咁就唔好再去吧啦!!!!!

依家去欴咩!!!!大佬
想问下呢D系咩服务!!!
系咪D餐厅一出名就系咁!!!

个个都食到一肚气!!!!食物更好食都无用啦!!!!垃圾

各位唔想食完咁就唔好再去吧啦!!!!!
2011-05-15